Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DarkOrbit Remix - Co chcielibyście zobaczyć?

Raytlion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czeeść. Zaczynam edytować starąą wersję remixa i ogólnie nie wiem co dodać, a szczerze mówiąc edytuję ją tylko po to, żeby wrzucić Wam na forum. Dlatego rodzi się pytanie, co byście chcieli zobaczyć w tej grze?

Póki co zmieniłem/dodałem:

- Dodane zostały LF3/LF4 oraz usunięte MP1/LF1.

- Dodane mapy x-5.

- Dodana grafika surowców na mapach.

- Dodany loot surowców z alienów.

Opublikowano

Ja chciał bym ujrzeć jak w jakiś dziwny i nie wyjaśniony sposób znikają wszystkie remixy z neta.

reklama

Opublikowano

Ja chciał bym ujrzeć jak w jakiś dziwny i nie wyjaśniony sposób znikają wszystkie remixy z neta.

Jak się wrzuca na darmowe hostingi to znikają ...

Opublikowano

A ja chciałbym ujrzeć jak w jakiś dziwny i NIEWYJAŚNIONY sposób ludzie idą do szkoły, aby nauczyć się postaw języka polskiego.

Opublikowano

A nie wygodniej zmienić na Full LF3, zamiast LF4 u botów? Tak jak to jest na 2.0 v8.1?

PS. Nwm jak to wyjdzie z aktualizacjami, ze względu na grafikę.

Opublikowano

A ja chciałbym ujrzeć jak w jakiś dziwny i NIEWYJAŚNIONY sposób ludzie idą do szkoły, aby nauczyć się postaw języka polskiego.

Brawo, czepiaj się gimbie każdego słówka.

@Topic

Wszystkie remixy wyglądają identycznie pomimo OGROMNYCH zmian każdego z autorów. Twoja zmiana też pewnie będzie wyglądała na zmianie kilku grafik. Ja chciał bym zobaczyć skylab z DO tylko bardziej rozbudowany.

@edit

Jak się czepiać słówek to sam pisz poprawnie

"Czeeść"

"starąą"

"postaw" (pewnie chodziło ci o "podstaw")

Wszyscy takie błędy uznają za literówki ale ty lubisz czepiać się szczegółów. :)

reklama

Opublikowano

i grafiki na bardziej dokładne były by fajne

Trudna sprawa jest z tymi grafikami. W grafice dopiero zaczynam i nie potrafię tworzyć czegoś dobrego, a na google znaleźć jakiś porządny obrazek to jest koszmar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...